Лариса Денисенко : Корпорація ідіотів : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Лариса Денисенко. Корпорація ідіотів. У жанрах Гумористичне, сатиричне, Офісне, Урбаністична комедійна драма.
 
Лариса Денисенко : Корпорація ідіотів : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Лариса Денисенко "Корпорація ідіотів" (фото 1)
Корпорація ідіотів

Лариса Денисенко

Нора-Друк, 2005. — 276 с. — (Серія: День Європи).
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 966-8321-81-2
ББК: 84 У Д 33

Жанр:
Гумористичне, сатиричне
Офісне
— Урбаністична комедійна драма

Анотація:
Молодий шибеник, який втрачає совість та віру в людство, випадково потрапляє на державну службу, де опиняється в колі людей, яких можна назвати ким завгодно, але не справжніми державниками. Байдикування, хизування, гра по чужих нотах. Це смішно, сумно, але не безнадійно, принаймні хочеться в це вірити. "Корпорація ідіотів" – це можливість для пересічного громадянина потрапити за куліси життя державних мужів та процесів прийняття РІШЕНЬ. Сучасна проза в дусі Зощенка та Гоголя.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (1) Де купити (4) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

25.01.2010
Повзучий голландець (Оцінка: Варто прочитати)

Ну так, над абсурдом нашої державної бюрократичної машини, мабуть, можна лише сміятися. А гомерично чи іронічно, то вже від темпераменту читача залежить. Авторка мабуть вирішила, що сарказм для того - засильне почуття і просто кпинить :)

Що трохи залишається незрозумілим - чого головний герой несподівано взявся за розум і вирішив змінити життя, а не здиратися щаблями кар'єрної драбини міністерства. Розумію, що це може бути й автобіографічний момент, тому навіть не сумніваюся. що з героєм таке може бути, але мотивація НМД залишилася за кадром.
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100