Ніна Іванівна Фіалко : Ріка життя : роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Ніна Іванівна Фіалко. Ріка життя : роман. У жанрах Романи, новели та оповідання.
 
Ніна Іванівна Фіалко : Ріка життя : роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ніна Іванівна Фіалко "Ріка життя : роман" (фото 1)
Ріка життя : роман

Ніна Іванівна Фіалко

Навчальна книга - Богдан, 2013. — 326 с.
— м.Тернопіль. — Наклад 1000 шт.

Перевидання.
ISBN: 978-966-10-2441-1
ББК: 84(4укр)6

Жанр:
Романи, новели та оповідання

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (1) Де купити (0) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

28.02.2014
Книгоман (Оцінка: Варто прочитати)

«На чужому горі свого щастя не збудуєш»
Ніна Іванівна Фіалко. Ріка життя. – Тернопіль: Навчальна книга Богдан 2013 -344 с
На чужому горі нікому і ніколи не вдасться збудувати власного щастя. Незаперечність цієї простої життєвої мудрості доводить у своєму романі «Ріка життя» українська **********я Ніна Іванівна Фіалко, з якою я, вже неодноразово, маю честь співпрацювати, як автор скромних відгуків на її завжди актуальні книги. Проте, новий соціально – побутовий роман вражає своєю соціальною спрямованістю і ґрунтовним точним аналізом мотивів поведінки персонажів у певних життєвих ситуаціях. Наприклад, Галина, котра через приворот і чаклунство зруйнувала перше кохання своєї подруги Наталі Захарчук, має зробити вибір між власним сумлінням, жіночою дружбою,бажанням просто насолити і зіпсувати життя подруги. В сюжеті книги виразно відчутна думка про «ефект бумеранга», коли зло вчинене іншій людині, рано чи пізно, повертається проти людини котра його вчинила. Ніна Іванівна, вустами своєї героїні доводить, що це своєрідна відплата за гріховні вчинки людини.
Ще однією важливою темою роману є руйнування міфів про призначення і діяльність УПА, які панують серед мешканців центральної України. Там люди часто бояться воєвничих бандерівців, що прийшли «захоплювати» Україну. Саме тому книга є особливо актуальною зараз, коли Українці, по суті, знову віддають своє життя за Самостійність, Соборність і Волю нашої держави. Кожна сторінка дає змогу читачеві усвідомити безпідставність такого сприйняття історичних подій та процесів державотворення, що тоді відбувалися. Авторка аргументовано доводить, що лише в єдності справжня сила народу,і жодні мовні, культурні чи інші питання не є перешкодами на шляху єднання української нації.
Стиль роману є акуратно вивіреним і, водночас, приємно легким для сприйняття. Читач не нудьгуватиме ані хвилини та співпереживатиме життєві колізії двох подруг, кожна з яких обрала власний шлях до щастя, визнання та успіху.
Визначальною особливістю всієї творчості Ніни Іванівни Фіалко і цього роману зокрема, є спонукати читачів до осмислення причин вчинків героїв і творення власних висновків, щоб не повторювати фатальних помилок, які руйнують життя найрідніших людей і примушують страждати від відчуття провини за помилки, що їх неможливо виправити.
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100