Павло Коробчук : Священна книга гоповідань : оповідання : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Павло Коробчук. Священна книга гоповідань : оповідання. У жанрах Романи, новели та оповідання, Бойо...
 
Павло Коробчук : Священна книга гоповідань : оповідання : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Павло Коробчук "Священна книга гоповідань : оповідання" (фото 1)
Священна книга гоповідань : оповідання

Павло Коробчук

Фоліо, 2014. — 218 с.
— м.Харків. — Наклад 1500 шт.

ISBN: 978-966-03-7028-9
ББК: 84(4УКР)6

Жанр:
Романи, новели та оповідання
Бойовики, екшн
Авторська проза

Анотація:
Павло Коробчук - один із найцікавіших письменників молодого покоління, автор п'яти поетичних збірок та одного роману, лауреат багатьох конкурсів та літературних слемів. Його твори перекладено англійською, німецькою, італійською, польською, литовською, білоруською, словацькою, російською мовами. Народився й виріс у Луцьку, мешкає в Києві.

"Священна книга гоповідань" - історія життя трьох братів, які потрапляють у парадоксальні кримінальні та вуличні перипетії: викрадення дітей, махінації з нерухомістю, торгівля внутрішніми органами, пограбування банку і товарного поїзда, підробка наукових ступенів, підпал будинку, парламентські вибори, розгін Євромайдану, тощо.

Ця книжка - своєрідний реквієм за гопниками. Книжка про віднаходженя релігійності, про фікцію "своєї землі", про кризу середнього віку, про примирення зі старістю, зрештою - про любов.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (3) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

17.11.2014

Автор рецензії: Назар Ел (джерело: livelib)

Книга прикільна, динамічна, часто кумедна і весела.

Мені рідко доводиться брати в руки щось з сучасної української літератури, проте ця книга мене порадувала.

Вона складається з 11-ти (г)оповідань, але їх треба читати всіх підряд і загалом ідуть вони як одне ціле, ну майже як роман.

Три брати гопники головні герої книги. За ці 11-ть оповідань вони встигають потрапити в парадоксальні кримінальні і вуличні перипетії. Від викрадення дітей до участі в парламентських виборах і зрештую встигають постаріти і зрозуміти наскільки мимо пройшло життя. Гарно показано з середини як стають депутатами, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

13.11.2014

Автор рецензії: Слава Світова (джерело: Каралєвна)

Найостанніша та найсвіжіша книжка Павла Коробчука «Священна книга гоповідань» стала для мене приємним відкриттям цієї осені! І в той час, як багато книголюбів зачитувалися «Феліксом Австрія» у майстерному виконанні Софії Андрухових, чи меланхолійно розфарбовували чудо-сади у однойменній розмальовці від Старого Лева, я читала про коробчуківських гопників. Дуууууже нетипово! Тобто я знаю, як пише Паша вірші, як читає їх, і як сидить публіка (і я разом із нею!) – з відкритим від цікавості й захоплення ротом, поки він слеммерить, і акцентує, і ритмізує, і веде за собою. Я знаю, як пише Паша романи, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

13.11.2014

Автор рецензії: Тетяна Петренко (джерело: Читомо)

Молодий київський поет (а віднедавна й прозаїк) Павло Коробчук, судячи з усього, провів свої польові дослідження в нетрях спальних районів, де вистежував гопників, які у визначені години дня та ночі вилізають зі своїх квартир, завалених пляшками з-під пива та спортивними штанями. Власне, нова книжка Коробчука «Священна книга гоповідань» описує труди та дні у середовищі гопників, яких чимало проживає на пострадянських просторах.

Тема гопників та жлобства видається останнім часом особливо актуальною. Варто згадати хоча б «Жлобологію» Антіна Мухарського, антологію прози про гопників «Гопак» та ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100