Олена Захарченко : Дівчинка з химерами : Повість : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Олена Захарченко. Дівчинка з химерами : Повість. У жанрах Українська міфологія, Містичне, Кіндер-проза.
 
Олена Захарченко : Дівчинка з химерами : Повість : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олена Захарченко "Дівчинка з химерами : Повість" (фото 1)
Книжка Олена Захарченко "Дівчинка з химерами : Повість" (фото 1)
Книжка Олена Захарченко "Дівчинка з химерами : Повість" (фото 2)
Дівчинка з химерами : Повість

Олена Захарченко

Факт, 2010. — 160 с.
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-359-341-8
ББК: 84.4 УКР6-4

Жанр:
Українська міфологія
Містичне
Кіндер-проза

Анотація:
За всяке слово, яке скаже людина - прийде відповідальність.
Дурне прохання "не бути самою", сказане дереву-тополі, почує Лісовик, і попросить Перелесника скласти дівчині компанію.
Незакінчене оповідання, писане просто від нудьги і образи на подругу, породить цілу гірлянду трагедій, що закінчаться страшною пожежею.
А жарт - "вилазь з могили, мрець" - викличе мерця в з могили.
Про все це, і не тільки - в дотепній повісті з життя дівчини з міських околиць.

УВАГА! книжка з'явиться у книгарнях приблизно з серпня.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (3) Відгуки читачів (1) Де купити (1) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

27.07.2010
Мопед не мій (Оцінка: Варто прочитати)

Маю сказати, є книги і автори, до яких я ставлюся дуже сентиментально, іноді даремно сентиментально. Зазвичай це тексти, які якось так дуже вчасно попали до рук і залишили по собі приємні спогади.
Такі книжки я люблю перечитувати більше всього, і інші книги цього ж автора я швидше за все витягну почитати. Але часом буває і так, що раптом виявляєш, що в той раз тобі трапився простенький фокус, яксрава кулька. що встратила принадність.
Десь так у мене вийшло із Захарченко. Її дві перші книги я читала ще в школі (а може й брешу - другу може навіть вже на першому курсі), тоді вони прийшлись дуже до місця і часу. А нещодавно знайшла у себе другу (першу я дала комусь почитати і втратила), і зі здивуванням зрозуміла, що авторський голос там дуже натужний, що діалоги дещо незграбні, а від персонажів віє картоном.
Але я не здалася - по причинах, викладених спочатку - і відібрала в сестри нову книжку.
І розчарувалася ще більше.
Мабуть, річ в тому, що я подорослішала.
А може - у тому, що подорослішала я недостатньо? Може, якби я була старша, і була в свідомому віці в тих самих 90-х, по яких так люблять ностальгувати, вона здалася б мені іншою, кращою.
А так - переді мною дивна (а не химерна, саме дивна) історія з обірваними, що бовтаються, і просто провисаючими сюжетними ходами, персонажами-одноденками, які з'являються на секунду, щоб сказати героїні-школярці-домашній дівчинці-не-то-що-всі-ці-сучасні-дівчата якусь капость і канути в паперову Лету. Там до речі, була персонажка з моїм прізвищем, і я так сподівалася, що вона з"явиться ще десь - та ні ж бо, не судилося, вочевидь. Часом ще нагадувало першу частину Добла і зла Карпи - тільки навпаки - те, як пише Карпа про дівчинку того часу - практично ілюстрація до захарченківського варіанту "поганих" дівчат.

Ні, ні.
Моє старе захоплення розпорошилося десь поміж сторінок.
На щастя або на жаль?
Who knows, Virginia

Звідси: http://malasla.livejournal.com/53504.html
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100