Олег Поляков : "Рабині й друзі пані Векли" : роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Олег Поляков. "Рабині й друзі пані Векли" : роман. У жанрах Авторська проза, Психологічне, постмодернізм.
 
Олег Поляков : "Рабині й друзі пані Векли" : роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олег Поляков ""Рабині й друзі пані Векли" : роман" (фото 1)
"Рабині й друзі пані Векли" : роман

Олег Поляков

Країна мрій, 2015. — 352 с.
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

ISBN: 978-617-538-353-7
ББК: 84(4Укр)

Жанр:
Авторська проза
Психологічне
— постмодернізм

Анотація:
Він шукав роботу, а потрапив у авантюрний соціальний експеримент з непередбачуваними наслідками.
На неї після драматичних подій юності вже не діють жодні сентименти і навіть алкоголь.
Герої не мали зустрітися вдруге, та коли це сталося – у світобудові утворилося провалля, в яке полетіли не лише вони, а й усе їхнє оточення.
Пропонуємо один із найцікавіших дебютів останніх років – роман, котрий у парадоксальних поєднаннях класики і модернізму, байдужості і любові, нікчемного і святого показав, на які тільки викрутаси здатна доля, випробовуючи своїх «улюбленців».

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (1) Де купити (0) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

01.02.2016
sannikolya (Оцінка: Варто прочитати)

Я мама двох хлопчиків, живемо в Києві. Являюсь у старшого в класі (2 клас) головною по батьківським зборам.
скажіть, Вам підручники безкоштовно дають в школах, або доводиться купувати?

Благо я вже другий рік замовляю в українському видавництві Країна мрій (Інтернет-магазині Kmbooks), ми закуповуємо подарунки для
діток, книги, підручники, зошити, ціни найнижчі в інтернеті та й дуже оперативна доставка. Можна робити як оптові закупівлі, так і роздрібні, зручні умови, приємні ціни, великий асортимент дитячої літератури українською мовою.

Скоро вже 8 березня, а потім і кінець навчального року, які у Вас плани, що збираєтеся купувати? Які книги для такого віку найбільш цікаві?

А Ви купуєте підручники і книги, чи Вам надають їх безкоштовно?
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100