О. Боронь, Михайло Назаренко : Тарас Шевченко в критиці. Том II. Посмертна критика (1861) : Анотація, уривок з книги.

Автор О. Боронь, Михайло Назаренко. Тарас Шевченко в критиці. Том II. Посмертна крит...
 
О. Боронь, Михайло Назаренко : Тарас Шевченко в критиці. Том II. Посмертна критика (1861) : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка О. Боронь, Михайло Назаренко "Тарас Шевченко в критиці. Том II. Посмертна критика (1861)" (фото 1)
Тарас Шевченко в критиці. Том II. Посмертна критика (1861)

О. Боронь, Михайло Назаренко

Критика, 2016. — 856 с.
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-8978-70-8
ББК: 83.3(4Укр)-8Шевченко

Жанр:
Літературознавство
Збірки критичних статей

Анотація:
За загальної редакції Григорія Грабовича
Упорядкували Олександр Боронь і Михайло Назаренко.
Тексти підготували Олександр Боронь, Світлана Гайдук і Михайло Назаренко.
Наукова редакція Олеся Федорука.
Вступна стаття Григорія Грабовича.
Коментарі та покажчики Олександра Бороня, Михайла Назаренка й Олеся Федорука.

Двотомне видання «Тарас Шевченко в критиці» є найповнішим на сьогодні коментованим зібранням текстів про Шевченкову літературну й образотворчу спадщину, опублікованих за життя й у перший рік по смерті поета. Статті, рецензії, нотатки, принагідні згадки українською, російською, польською, німецькою та іншими мовами наведено здебільшого в повному обсязі, – зокрема й дописи, присвячені не тільки Шевченкові особисто, а й українській літературі загалом, збірникам, де було опубліковано його твори, книжкам, в ілюструванні яких він брав участь, тощо. Чимало публікацій запроваджено до наукового вжитку вперше. Майже всі тексти подано за першодруками. Крім текстологічного та реального коментаря, зведення містить анотований покажчик імен, а також покажчики Шевченкових творів і періодичних та продовжуваних видань. Том ІI охоплює матеріяли, що з’явилися протягом першого року по смерті Шевченка.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100