Яна Дубинянська : Листи до полковника : роман : Анотація, уривок з книги.

Автор Яна Дубинянська. Листи до полковника : роман. У жанрах Фантастичний детектив, Соціальна фантастика, Психологічне. Анотація...
 
Яна Дубинянська : Листи до полковника : роман : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Яна Дубинянська "Листи до полковника : роман" (фото 1)
Листи до полковника : роман

Яна Дубинянська

(Переклад: Мишанич Ярослав)

Нора-Друк, 2007. — 432 с. — (Серія: Puzzles).
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-2961-20-1

Жанр:
Фантастичний детектив
Соціальна фантастика
Психологічне

Анотація:
Смерть Ніколаса Роверти, або ж Лілового полковника, колишнього диктатора екзотичної держави, який останні двадцять років прожив інкогніто у чужій країні, несподівано набуває розголосу. Метушаться журналісти. Непокояться спецслужби. Активізується таємна міжнародна організація під назвою Структура. Усім їм треба щось одне - від неї, його дочки, сорокарічної вчительки літератури Єви Миколаївни Анчарової.
Колись Ліловий полковник володів цілим паралельним світом на ймення Зріз. Там, у дивному і первісному Зрізі, він ховав від ворогів і від життя свою доньку, принцесу Еву Роверта. Там вона зустріла і втратила своє щастя. Звідти писала батькові відчайдушні листи, що поступово стали її інтимним щоденником.
Нині Зріз - дорогий і модний курорт, де все тепер по-іншому. Та, всупереч класичній настанові "ніколи не вертатися до колишніх місць", вона вирушає туди, щоб з'ясувати обставини батькової смерті, врятувати його спадщину від численних претендентів - і віднайти себе.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (5) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100