Брати Капранови : Кобзар 2000 + Нові розділи + Найновіші розділи : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Брати Капранови. Кобзар 2000 + Нові розділи + Найновіші розділи.
 
Брати Капранови : Кобзар 2000 + Нові розділи + Найновіші розділи : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Брати Капранови "Кобзар 2000 + Нові розділи + Найновіші розділи" (фото 1)
Кобзар 2000 + Нові розділи + Найновіші розділи

Брати Капранови

Зелений пес, 2010. — 479 с.
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Перевидання. Тверда обкладинка.

Жанр:
Цикли різножанрових оповідань
Містичне

Анотація:
Де купити: „Кобзар 2000” Братів Капранових витримав п’ять перевидань. Але за цей час автори написали „Нові розділи” до нього, що вийшли окремою книжкою. І нарешті настав час об’єднати під однією обкладинкою обидва тексти – а для того, щоб зберегти ексклюзив Брати Капранови додали до знайомих вже читачам творів чотири найновіших розділи – „Якби ви знали, паничі”, „Кавказ”, „І мертвим, і живим” та „Молитва”.

Містичний зріз сучасної України, де відьми існують поряд із мобільними телефонами, вовкулаки та русалки не зважають на наявність автомобілів та бетонних парапетів, а жінки привертають коханих у ті самі способи, що й їхні прабабусі. Романтичні, драматичні, іноді смішні і завжди цікаві історії розбито на дві частини: SOFT, рекомендований для жінок, та HARD – для чоловіків.

А для того, щоб знайти свою половину, треба тільки перевернути книжку.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100