Анатолій Дністровий : Хроніка друкарської машинки : Вибрані поезії (1993 - 2001) : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Анатолій Дністровий. Хроніка друкарської машинки : Вибрані поезії (1993 - 20...
 
Анатолій Дністровий : Хроніка друкарської машинки : Вибрані поезії (1993 - 2001) : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Анатолій Дністровий "Хроніка друкарської машинки : Вибрані поезії (1993 - 2001)" (фото 1)
Хроніка друкарської машинки : Вибрані поезії (1993 - 2001)

Анатолій Дністровий

Твердиня, 2009. — 100 с.
— м.Луцьк. — Наклад 500 шт.

Жанр:
Поезія
Збірки лірики
Верлібр

Анотація:
Збірка віршів Анатолія Дністрового є таким собі вибраним 1993–2001 років – написаним у докомп’ютерну добу і друкованим на машинці «Optima». Задуманість, метафоричність, згущена образність, сумна дотепність – усі ці риси поезії в книжці найкраще і наймайстерніше виявляються у верлібрах.

Юрій Бедрик про поетичну творчість Дністрового:

Поезія Дністрового бачиться мені не стільки поезією дії, скільки поезією напруги, породженої її відсутністю. Це – влаштоване за своїми таємничими законами царство статики. А сама статика, якщо вона звернена не тільки до розуму, а й до чуттів, і зорієнтована при тому не на реакцію ностальгії та меланхолії, а на реакцію страху, – це вже, погодьтеся, щось претензійне й нестереотипне, як на сучасну літературу.
…те, що саме у віршах Дністрового більше відводиться місця епохальним, не тимчасовим і «позакадровим» станам, – чи не найголовніша відмінність його поетичного доробку від його ж парадоксально-ситуативної прози.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100