Едіт Несбіт : Едіт Несбіт "Книга Драконів" : казки : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Едіт Несбіт. Едіт Несбіт "Книга Драконів" : казки.
 
Едіт Несбіт : Едіт Несбіт "Книга Драконів" : казки : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Едіт Несбіт "Едіт Несбіт "Книга Драконів" : казки" (фото 1)
Книжка Едіт Несбіт "Едіт Несбіт "Книга Драконів" : казки" (фото 1)
Книжка Едіт Несбіт "Едіт Несбіт "Книга Драконів" : казки" (фото 2)
Книжка Едіт Несбіт "Едіт Несбіт "Книга Драконів" : казки" (фото 3)
Едіт Несбіт "Книга Драконів" : казки

Едіт Несбіт

Видавництво Старого Лева, 2010. — 208 с. — (Серія: Казки Старого Лева).
— м.Львів. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-8476-12-9
ББК: 84(4ВЕЛ) Н55

Жанр:
Казки
Міфологія інших народів
Класичні переклади

Анотація:
Казки, що увійшли до книги Едіт Несбіт «Книга Драконів» написані наприкінці позаминулого століття. Та попри сто з гаком років, які відділяють нас від моменту написання, усі казки видаються свіжими і оригінальними, ніби написаними ось щойно для сучасних дітей. Казки з «Книги…» - це не подобизна дійсності, не осучаснення старих казкових сюжетів. Це свіжа, нова і казкова дійсність, створена Едіт Несбіт. Казки не мають спільної сюжетної лінії та ще й усі відбуваються у різних краях. Деякі – у вигаданій країні Ротундії, де усі тварини мають неправильні розміри, а деякі – у Лондонському передмісті, щоправда, за годину пішки від північного полюсу. Наскрізна ідея у них одна – дракони. Дракони різних форм і розмірів: Червоний дракон, який на ніч стає маленькою вогняною ящірочкою, Крижаний дракон, який розтає, опинившись біля святкового багаття, волохатий дракон, який одомашнюється і стає кішечкою… І попри те, що майже у всіх казках дракони підступні, злі й нечемні, уся книга просякнута аурою драконолюбства. Адже дракони – це, перш за все, уособлення казки. Негативні герої у цих казках інші – злий намісник Зануда зі своїми мисливськими гіпопотамами, честолюбний чаклун дядечко Джеймс, уже згадуваний міський голова… Тобто – справжнє зло ховається у сучасномусвіті, зло казкове – це лише чергова пригода. А не було би драконів – не було б і пригод. Не було б і Книги Драконів.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл
# Книжка Ціна Книгарня
1. Едіт Несбіт "Книга Драконів" : казки
Едіт Несбіт
43.00 грн. Yakaboo
Київ
Реклама
Rambler's Top100