Тимур Литовченко, Єшкілєв Володимир, Галина Вдовиченко, Чемерис Валентин, Рощина Наталя, Коломійчук Богдан, Мушкетик Юрій, Винничук Юрій, Вільчинський Олександр, Кокотюха Андрій, Степан Процюк, Бабкіна Катерина, Прохасько Тарас, Лузіна Лада, Курков Андрій, Ґабор Василь, Іваничук Роман, Загребельний Михайло, Положій Євген, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Ірен Роздобудько, Матіос Марія, Любко Дереш, Олександр Ірванець, Олена Литовченко : Історія України очима письменників : Анотація, уривок з книги.

 
Тимур Литовченко, Єшкілєв Володимир, Галина Вдовиченко, Чемерис Валентин, Рощина Наталя, Коломійчук Богдан, Мушкетик Юрій, Винничук Юрій, Вільчинський Олександр, Кокотюха Андрій, Степан Процюк, Бабкіна Катерина, Прохасько Тарас, Лузіна Лада, Курков Андрій, Ґабор Василь, Іваничук Роман, Загребельний Михайло, Положій Євген, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Ірен Роздобудько, Матіос Марія, Любко Дереш, Олександр Ірванець, Олена Литовченко : Історія України очима письменників : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Тимур Литовченко, Єшкілєв Володимир, Галина Вдовиченко, Чемерис Валентин, Рощина Наталя, Коломійчук Богдан, Мушкетик Юрій, Винничук Юрій, Вільчинський Олександр, Кокотюха Андрій, Степан Процюк, Бабкіна Катерина, Прохасько Тарас, Лузіна Лада, Курков Андрій, Ґабор Василь, Іваничук Роман, Загребельний Михайло, Положій Євген, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Ірен Роздобудько, Матіос Марія, Любко Дереш, Олександр Ірванець, Олена Литовченко "Історія України очима письменників" (фото 1)
Книжка Тимур Литовченко, Єшкілєв Володимир, Галина Вдовиченко, Чемерис Валентин, Рощина Наталя, Коломійчук Богдан, Мушкетик Юрій, Винничук Юрій, Вільчинський Олександр, Кокотюха Андрій, Степан Процюк, Бабкіна Катерина, Прохасько Тарас, Лузіна Лада, Курков Андрій, Ґабор Василь, Іваничук Роман, Загребельний Михайло, Положій Євген, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Ірен Роздобудько, Матіос Марія, Любко Дереш, Олександр Ірванець, Олена Литовченко "Історія України очима письменників" (фото 1)
Книжка Тимур Литовченко, Єшкілєв Володимир, Галина Вдовиченко, Чемерис Валентин, Рощина Наталя, Коломійчук Богдан, Мушкетик Юрій, Винничук Юрій, Вільчинський Олександр, Кокотюха Андрій, Степан Процюк, Бабкіна Катерина, Прохасько Тарас, Лузіна Лада, Курков Андрій, Ґабор Василь, Іваничук Роман, Загребельний Михайло, Положій Євген, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Ірен Роздобудько, Матіос Марія, Любко Дереш, Олександр Ірванець, Олена Литовченко "Історія України очима письменників" (фото 2)
Історія України очима письменників

Тимур Литовченко, Єшкілєв Володимир, Галина Вдовиченко, Чемерис Валентин, Рощина Наталя, Коломійчук Богдан, Мушкетик Юрій, Винничук Юрій, Вільчинський Олександр, Кокотюха Андрій, Степан Процюк, Бабкіна Катерина, Прохасько Тарас, Лузіна Лада, Курков Андрій, Ґабор Василь, Іваничук Роман, Загребельний Михайло, Положій Євген, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Ірен Роздобудько, Матіос Марія, Любко Дереш, Олександр Ірванець, Олена Литовченко

Фоліо, 2013. — 510 с.
— м.Харків. — Наклад 5000 шт.

Тверда обкладинка.

Жанр:
Історичне
Романи, новели та оповідання
Збірки прози

Анотація:
До збірки «Історія України очима письменників» увійшли оповідання, уривки з романів, візія, повість і т. д. сучасних українських письменників, присвячені якійсь події або персоні української історії від ІХ ст. до 202... року. У цій книзі є і зовсім забуті сторінки історії — період державності Білих Хорватів у Прикарпатті, який Володимир Єшкілєв вважає вузловим моментом нашої історії, є і фантастичний Підземний Кремль в уривку з роману Андрія Куркова, в якому вічно живий Ленін керує нашою країною, є і глибоко особиста буковинська історія Марії Матіос, і легендарний Довбуш Андрія Кокотюхи. Тут і містика і історія, переплетені в XVII столітті в уривку з нового роману Юрія Винничука, і Ярославна Валентина Чемериса, і трагічне XX століття в неназваній Коломиї Романа Іваничука, і булгаковський Київ Лади Лузіної, і ностальгія за молодіжною субкультурою 80—90-х Сергія Жадана...

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100