Олександр Апальков, Виктор Шендрик, Александр Волков : "Склянка Часу*Zeitglas", №73 : Літературно-мистецький журнал : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Олександр Апальков, Виктор Шендрик, Але...
 
Олександр Апальков, Виктор Шендрик, Александр Волков : "Склянка Часу*Zeitglas", №73 : Літературно-мистецький журнал : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Виктор Шендрик, Александр Волков ""Склянка Часу*Zeitglas", №73 : Літературно-мистецький журнал" (фото 1)
"Склянка Часу*Zeitglas", №73 : Літературно-мистецький журнал

Олександр Апальков, Виктор Шендрик, Александр Волков

(Переклад: Хомутина Хельга)

Склянка Часу*Zeitglas, 2015. — 164 с. — (Серія: Літературно-мистецький журнал).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
Проза
Есеї
Літературознавство

Анотація:
У цьомуномері опубляковано прозу, поезії, есеї та критичні нариси 39 авторів з України, Росії, Німеччини, Канади, США, Ізраїлю.
Більш розлого на сайті:
http://zeitglas.io.ua/s1189756/

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (4) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

13.05.2015

Автор рецензії: Іван КУГНО (джерело: Газета ДЗ від 10 травня 2015 року)

Та ні, не тільки на книги. Культурна програма була багатою: презентації нових видань, проектів, зустрічі з авторами, дискусії, лекції, публічні інтерв'ю, читання й театральні перформенси. Найвідоміші українські письменники ходили залами, представляли свої книги й роздавали автографи.

Про те, як відбувся цьогорічний "Книжковий Арсенал", запитаємо в багаторазового учасника цього фестивалю, головного редактора журналу "Склянка Часу" і видавництва з такою ж назвою Олександра Апалькова.

- Вражений неймовірним інтересом людей до книги. Особливо в суботу, до вечора не можна було вийти з Арсеналу, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

03.05.2015

Автор рецензії: В.Буренко (джерело: Канів)

Склянка Часу*Zeitglas на фестивалі «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ»


Міжнародний журнал та видавництво "Склянка Часу*Zeitglas" взяв участь як МЕДІА-ПАРТНЕР у V-му МІЖНАРОДНМУ ФЕСТИВАЛІ «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ»,

який відбувся у КИЄВІ із 22 по 26 квітня 2015 року.

У рамках форуму відзначилося 20-ліття міжнародного літературно-мистецького журналу "Склянка Часу*Zeitglas", представлено творчій колектив журналу, книги наших авторів та презентовано 12-й випуск "Антології сучасної новелістики та лірики України".


22 квітня, напередодні Всесвітнього дня книги і авторського права, у Мистецькому Арсеналі розпочав ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

30.04.2015

Автор рецензії: Іван кугно (джерело: Пенмедія)

П’ятий книжковий фестиваль і ярмарок «Книжковий Арсенал» (22–26 квітня) хоч і не став рекордним за основними показниками, як, наприклад, число учасників чи кількість проданих книг, проте здивував. Найперше – довгою чергою тих, хто не пожалкував кілька червінців, щоб подивитися на… книги. Та ні, не тільки на книги. Культурна програма була багатою: презентації нових видань, проектів, зустрічі з авторами, дискусії, лекції, публічні інтерв’ю, читання і театральні перформанси. Найвідоміші українські письменники ходили залами, представляли свої книги і роздавали автографи.

Про те, як відбувся цьогорічний ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

25.03.2015

Автор рецензії: Волков Олександр (джерело: Zeitglas.io.ua)

Передо мной журнал девятнадцатилетней давности, № 4-5 за 1996 год. Он исполнен в черно-белом цвете. Но уже трехъязычный. На пятой странице, как девиз, цитата из Шиллера: «Писатель для одной лишь нации – слишком убогий идеал». Содержание достойное. Рядом с поэтами современными – мэтры. Марина Цветаева, Райнер Мария Рильке. Из прозы – философские размышления Григория Померанца и, не в похвальбу будь сказано, прекрасная повесть Александра Апалькова «В чужом пиру похмелье». Ко всякому тексту приложена художественная заставка, порой незамысловатая, но всегда исполненная со вкусом. Любопытная деталь ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100