Максим Кідрук : Подорож на Пуп Землі : Анотація, уривок з книги.

Автор Максим Кідрук. Подорож на Пуп Землі. У жанрах Пригодницьке, Мандрівне, Колоніальне. Анотація: Чи знаєте ви, де розташований Пуп Зем...
 
Максим Кідрук : Подорож на Пуп Землі : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Максим Кідрук "Подорож на Пуп Землі" (фото 1)
Книжка Максим Кідрук "Подорож на Пуп Землі" (фото 1)
Книжка Максим Кідрук "Подорож на Пуп Землі" (фото 2)
Подорож на Пуп Землі

Максим Кідрук

Нора-Друк, 2010. — 500 с. — (Серія: Мандри).
— м.Київ. — Наклад 4000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-2961-47-8
ББК: 84У

Жанр:
Пригодницьке
Мандрівне
Колоніальне

Анотація:
Чи знаєте ви, де розташований Пуп Землі?
Те Піто о Те Хенуа, що у перекладі з рапануйської мови означає «Пуп Землі», — це найбільш далекий та неприступний шматок суші, відомий сучасному світові під назвою Рапа Нуї або острів Пасхи. Він віддалений від найближчої землі (узбережжя Чилі) на 4000 кілометрів. Цей крихітний острівець, загублений у південній частині Тихого океану, попри нікчемні розміри та повну ізоляцію від решти світу, колись давно став домівкою для однієї з найбільш загадкових цивілізацій в історії людства. Невелика групка людей на абсолютно безплідному острові розвинула культуру, рівної якій годі шукати у древньому світі.
Нова пригодницька сага, де йдеться про мовчазні гори, пекучі джунглі та холодну пустелю. Книга про далекі краї, де відчайдушні головорізи з легкістю випотрошать тельбухи необережним мандрівникам, підловивши їх при перетині кордону, де грізні андійські демони потай прослизають у душі подорожніх і манять їх на вершини неприступних хребтів, на яких сотні років тому могутні Інки будували свої фортеці, ховаючи величні храми та цитаделі високо поміж хмар, де присмак смерті на губах, змішаний з пустельним піском, примушує полюбити пустелю Атакама, найсухіше місце на Землі.
Історія про двох чуваків — молодого українця та його чеського товариша, які натоптали 6000 км Південною Америкою від Кіто, столиці Еквадору, через усе Перу аж до Сантьяго, і пройшли все це заради одного: аби потрапити на Пуп Землі і доторкнутися до таємниць острова Пасхи.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (1) Де купити (2) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100