Марина Смагіна, Кошелєв К., Васильченко В., Соколюк О., Дубинянська Я., Таран Л., Левченко А., Наталя Гук, Сідаш М., Рудницька А., Кришталева О., Міла Іванцова, Цвіліховський В., Жванко Л. : Автомобілі, автомобілі... : Відгуки читачів.

 
Марина Смагіна, Кошелєв К., Васильченко В., Соколюк О., Дубинянська Я., Таран Л., Левченко А., Наталя Гук, Сідаш М., Рудницька А., Кришталева О., Міла Іванцова, Цвіліховський В., Жванко Л. : Автомобілі, автомобілі... : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Марина Смагіна, Кошелєв К., Васильченко В., Соколюк О., Дубинянська Я., Таран Л., Левченко А., Наталя Гук, Сідаш М., Рудницька А., Кришталева О., Міла Іванцова, Цвіліховський В., Жванко Л. "Автомобілі, автомобілі..." (фото 1)
Автомобілі, автомобілі...

Марина Смагіна, Кошелєв К., Васильченко В., Соколюк О., Дубинянська Я., Таран Л., Левченко А., Наталя Гук, Сідаш М., Рудницька А., Кришталева О., Міла Іванцова, Цвіліховський В., Жванко Л.

Країна мрій, 2017. — 256 с. — (Серія: Дорожні історії).
— м.Київ. — Наклад 1500 шт.

ISBN: 978-617-7489-10-7

Жанр:
Цикли різножанрових оповідань
Подорожня історія

Анотація:
«Автомобілі, автомобілі...» — третя збірка серії «Дорожні історії» (попередні «Аеропорт і...» та «Залізниці, потяги, вокзали»). Це оповідання чотирнадцяти українських авторів, об’єднані автомобільною тематикою, пригодами, подорожами, історіями, мріями та всім, із цим пов’язаним.
Автори — люди різного віку, статі і життєвого досвіду — щедро діляться з читачами своїми творами на цю тему, без обмежень у жанрі та обсязі творів розповідаючи правдиві чи ви-гадані історії, смішні, сумні та геть нереальні. Всі сюжети так чи інакше торкаються автівок. Але направду всі ці історії зовсім не про залізних коней, а про живих людей із такими впізнаваними проблемами, переживаннями, прагненнями, коханнями, розчаруваннями, втратами, але з вірою в те, що все буде добре.
Для широкої читацької аудиторії.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100