Анна Багряна, Васильченко Владислав, Власенко І., Загоровська Л., Наталя Гук, Ліщинська Н., Виноградов О., Симонов Ю., Тетяна Череп-Пероганич, Мєшайкін О., Гнітецький А., Кобичева Л., Корнійчук І., Сайчук О. : Заведи мотоцикл. Книга для тих, хто (не) боїться вітру в лице : Рецензії в пресі.

 
Анна Багряна, Васильченко Владислав, Власенко І., Загоровська Л., Наталя Гук, Ліщинська Н., Виноградов О., Симонов Ю., Тетяна Череп-Пероганич, Мєшайкін О., Гнітецький А., Кобичева Л., Корнійчук І., Сайчук О. : Заведи мотоцикл. Книга для тих, хто (не) боїться вітру в лице : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Анна Багряна, Васильченко Владислав, Власенко І., Загоровська Л., Наталя Гук, Ліщинська Н., Виноградов О., Симонов Ю., Тетяна Череп-Пероганич, Мєшайкін О., Гнітецький А., Кобичева Л., Корнійчук І., Сайчук О. "Заведи мотоцикл. Книга для тих, хто (не) боїться вітру в лице" (фото 1)
Заведи мотоцикл. Книга для тих, хто (не) боїться вітру в лице

Анна Багряна, Васильченко Владислав, Власенко І., Загоровська Л., Наталя Гук, Ліщинська Н., Виноградов О., Симонов Ю., Тетяна Череп-Пероганич, Мєшайкін О., Гнітецький А., Кобичева Л., Корнійчук І., Сайчук О.

— КМ-БУКС, 2017. — 272 с. — (Серія: Дорожні історії).
— м.Київ. — Наклад 1500 шт.

ISBN: 978-617-7489-11-4
ББК: 84.4УКР З13

Жанр:
Подорожня історія
Цикли різножанрових оповідань

Анотація:
"Заведи мотоцикл" - четверта збірка серії "Дорожні історії". Оповідання п'ятнадцяти українських авторів об'єднані темою мотоциклів (колишніх трудяг із коляскою і сучасних байків), пригодами, подорожами, історіями, зустрічами, мріями, радощами, розчаруваннями, коханням та вітром в лице.
Автори - люди різного віку, статі й життєвого досвіду - щедро діляться з читачами своїми творами на цю тему, без обмежень у жанрі та обсязі творів розповідаючи правдиві чи вигадані історії, смішні, сумні, а подекуди геть нереальні. Всі сюжети так чи інакше торкаються мотоциклів. Але...
Але направду всі історії цієї збірки не стільки про залізних коней, скільки про нас із вами - про живих людей з нашими проблемами, переживаннями, прагненнями, коханнями, розчаруваннями, втратами, але з вірою в те, що все буде добре.
Рекомендовано широкій читацькій аудиторії. Дуже рекомендовано для читання в дорозі, а також на відпочинку, у ліжку або біля вогнища, аби лишень не за кермом.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія
Реклама
Rambler's Top100