Роман Москаль : І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати. Вступ до іцзінознавства : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Роман Москаль. І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати...
 
Роман Москаль : І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати. Вступ до іцзінознавства : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Роман Москаль "І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати. Вступ до іцзінознавства" (фото 1)
Книжка Роман Москаль "І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати. Вступ до іцзінознавства" (фото 1)
Книжка Роман Москаль "І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати. Вступ до іцзінознавства" (фото 2)
І цзін. Правильно міркувати, щоб передбачати. Вступ до іцзінознавства

Роман Москаль

— Акта, 2016. — 280 с.
— м.Харків. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-966-8917-28-8

Жанр:
Релігія
— китаєзнавство
— дозвілля

Анотація:
Книжка вперше в Україні знайомить читачів із текстом, який є основою китайської цивілізації — І цзіном, що його вчення звучить по-сучасному в будь-які часи завдяки універсальності законів, котрі становлять підґрунтя цього Канону.
Український читач має змогу ознайомитися з історією дослідження І цзіну у світі, внутрішньою структурою пам’ятки, основами та базовими поняттями іцзіністики. Окрему частину видання являє собою матеріал, що розкриває багатогранність прогностичної традиції в Китаї, яка ґрунтується саме на І цзіні.
Видання адресовано тим, хто цікавиться китайською філософією та культурою, а також широкому читацькому колу.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100