Петро Яценко : "Львівська сага" : роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Петро Яценко. "Львівська сага" : роман. У жанрах Родинна сага.
 
Петро Яценко : "Львівська сага" : роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Петро Яценко ""Львівська сага" : роман" (фото 1)
"Львівська сага" : роман

Петро Яценко

Літературна агенція "Піраміда", 2010. — 148 с. — (Серія: Приватна колекція).
— м.Львів. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-441-148-3
ББК: 84.4

Жанр:
Родинна сага

Анотація:
Доля двох сімейств - Ліщинських і Малодобрих - переплітається у старовинному місті. Донька найвпливовішого міського злочинця закохується у нащадка родини катів, що завше представляли правосуддя. Вона кидає виклик суспільству, а він, що не має духу приплеснути навіть муху, виявляє у себе таємний хист. Їх долі тісно переплетені з долею Міста, що проходить крізь дві світові війни.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (4) Відгуки читачів (4) Де купити (1) Скачати файл

Результат: 1-4 (всього 4) Сторінка: 1
Відгук

21.08.2011
susanna.brb (Оцінка: Варто прочитати)

Читається на одному диханні, проте редагована книга недосконало: око шпортається ще в анотації, де надруковано "сюжета" замість "сюжету". Є в ній також кілька місць натужних, коли читач не може сказати своє "вірю": читаєш, читаєш, занурюєшся з головою в цей вигаданий світ, аж раптом тебе з нього випулює фразою неприродньою, надто, можливо, грубою. А загалом написано просто і дуже цікаво, і такої простоти і сюжетности мені, власне, й бракує зараз в сучасній літературі, тому однозначно рекомендую.
А ще захотілось сказати, що сцена "Мадо - лісові розбійники" викликала у мене стійку асоціяцію з подібною сценою в "Анджеліці" (Анн і Серж Ґолон).
Щиро дякую автору.

http://saintcookie.livejournal.com/23784.html

05.02.2011
Повзучий голландець (Оцінка: Варто прочитати)

В житті деяких заучок бувають моменти, коли вони розуміють, що навіть якщо складуть залишок іспитів на двійки, середній бал в них все одно залишиться достатнім для червоного диплому, і якби двійки йшли в залік арифметично, на решту екзаменів вже можна було б і не ходити.

Десь такі враження в мене від читання "Львівської саги". Мені залишився лише один розділ, але мушу визнати, що навіть якщо автор "завалив" розв'язку свого роману в новелах, це все одно буде найкраща книга з тих, що потрапили до моїх рук у 2010 році. Втім, навіть не сподіваюся, що Петро Яценко ту розв'язку міг завалити. Просто відклав книжку в сторону і насолоджуюся тим, що вона ще не закінчилася, як дегустатори вин не поспішають ковтати колекційне "вино комети" :)

29.12.2010
Мопед не мій (Оцінка: Варто прочитати)

Сідаючи читати, нічого від книги не очікував. Пам'ятав "Повернення придурків", читані у "Четверзі" і вважав це позитивною ознакою, бо ж текстів у журналі Іздрика завжди було багато, а в пам'яти застрягло лиш кілька. Тим приємніше було сісти і захопитися.
Яценко написав дуже щільну і насичену сюжетну книгу. Пишу по свіжих враженнях, щойно прочитавши цих 147 сторінок, тобто деяка переоцінка може бути, але, гадаю, мінімальна. Все обертається навколо Львова, від початку й до кінця ХХ сторіччя. Все обертається навколо двох родин, нові персонажі легко зникають, яскраво відіграють свої ролі й щезають, щоби наново виринути - часом геть несподівано. Напрочуд продумана структура, каркас міцний і логічний, все вмотивовано, часом автора заносить у поетичності, але не настільки, щоби це скільки-небудь дратувало. Один абзац дозволю собі процитувати:
"Дорідні дружини радянських офіцерів сиділи в партері Опери, обмахувалися краденими віялами. Вони були вбрані в довгі нічні сорочки, які знайшли в шафах нових помешкань і вважали за вечірні сукні."

Хто ще не читав - читайте. На тлі пухкого розкришеного письма останніх років Яценко виглядає на значну подію. Дуже шкода, що йому не приділяють належної уваги. Треба це виправляти. Ну і жж автора.
Ще треба сказати, що книга на диво приємно виглядає і майже добре зроблена. З усіх можливих претензій - пара сторінок слабко продруковані, але розібрати можна.

(Петре, я тут подумав, що якщо ти поділишся своїм новим романом, я буду дуже й дуже не проти :) Мило в профайлі :)

стронґовський
http://strongowski.livejournal.com/1748029.html

15.12.2010
Мопед не мій (Оцінка: Варто прочитати)

Премію ББС мав виграти Петро Яценко (роман "Львівська сага"), але цей скромний чоловік не подався.

Анатолій Дністровий
Результат: 1-4 (всього 4) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100