Наталя Тисовська : Останній шаман : Роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Наталя Тисовська. Останній шаман : Роман. У жанрах Містичний детектив, Фентезі, Українська міфологія.
 
Наталя Тисовська : Останній шаман : Роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати
на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Наталя Тисовська "Останній шаман : Роман" (фото 1)
Останній шаман : Роман

Наталя Тисовська

Наш час, 2008. — 392 с. — (Серія: Нове українське фентезі).
— м.Київ. — Наклад 3001 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-966-8174-77-3
ББК: 84.4УКР6 Т44

Жанр:
Містичний детектив
Фентезі
Українська міфологія

Анотація:
Молодий журналіст Юрась Булочка давно мріяв про справжнє відповідальне завдання. Але подорож у районне містечко Рябокінь стала для нього випробовуванням і в прямому, і в переносному значенні слова, адже розплутати загадкове подвійне убивство — це вам не кіт начхав! Та хіба упорався б Юрасик, якби у розслідуванні йому не допомогли химерні істоти, які буцімто живуть тільки у казках?.. — Овва! Ви не вірите ні в лісових духів, ні в домовиків? А може, вам просто боязко зазирнути у незнане? Бо насправді воно зовсім поряд — варто тільки прокласти місточок між світом реальним і світом химерним, варто тільки захотіти побачити невидиме...

Купити в електронному форматі:
http://store.kassiopeya.com/lastshaman.html
http://www.amazon.com/The-Last-Shaman-Ukrainian-ebook/dp/B007NCNMGM/
http://www.barnesandnoble.com/w/the-last-shaman-natalia-tysovska/1110282145?ean=2940014529815

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (10) Відгуки читачів (5) Де купити (2) Скачати файл

Результат: 1-5 (всього 5) Сторінка: 1
Відгук

10.09.2013
мопед_не_мій_ (Оцінка: Варто прочитати)

<...> Чи не найцікавішим романом серії є книга Тисовcької Наталі «Останній шаман». Складається вона з трьох частин, які до того виходили в інших видавництвах окремими книгами, але в серії «Нове українське фентезі» поєднані в одному творі.

Так само, як і в романах Т. Завітайла, поряд з людьми живуть демонологічні істоти, які приховують свою природу. Наприклад, Хованець і Нявка мають по дві іпостасі: як чарівні істоти і як собака та кішка. Спочатку тварини сприймаються безвідносно до демонології. Але завдяки спільності дій, доль та імен, стає зрозуміло, що образи собаки і кішки – маскування.

Унікальне поєднання якутського шаманізму і української демонології та звичаїв, а також детективний сюжет і паралельний розвиток любовних ліній створюють гримучу суміш <...>
patlatanata
http://patlatanata.livejournal.com/10981.html

22.10.2012
мопед_не_мій_ (Оцінка: Варто прочитати)

Мало не з перших сторінок твору читач потрапляє у круговерть карколомних подій. Один з героїв твору молодий журналіст Юрась Булочка так мріяв про якесь захоплююче розслідування… І воно не забарилося – на читача чекають зустрічі з колоритними персонажами сьогодення і злодіями, і вченими-емігрантами, і міліціянтами, а також істотами з, так би мовити, паралельного світу (яке ж фентезі без них?). Що вже не занудьгуєте над сторінками «Останнього шамана - так це точно! Читайте!
Василь
http://siver.com.ua/forum/63-219-1#626

01.10.2012
мопед_не_мій_ (Оцінка: Варто прочитати)

Почитайте роман Наталі Тисовської «Останній Шаман». Це класний українській містичний трилер, заснований на поліських легендах про мавок, чортів та інших персонажів.
Захар Подкидишев
http://y-cherveniuk.vkursi.com/4194.html

28.11.2011
мопед_не_мій_ (Оцінка: Варто прочитати)

Карпатські духи, містика... все, що люблю )) І віршики-замовляння дуже гарні
http://ua.reader2.com/item/da58277a485b73770544478e968f1028/

10.06.2010
Мопед не мій (Оцінка: Варто прочитати)

розкажу вам про одну книжку.
те, що я нею зацікавилася, - чиста випадковість, бо на обкладинці величезними такими літерами значиться НОВЕ УКРАЇНСЬКЕ ФЕНТЕЗІ, а до фентезі у мене давно упереджене ставлення.
книжка направду дуже добре написана. аж дивно, бо це справді КНИЖКА, а не якийсь нарис чи незавершене есеїстичне ШОСЬ. а я от дуже навіть формалістка, тому люблю шось хороше і завершене, добре виписане.
(і, до речі, згадується, як щодо однієї дуже розпіареної книженції її промовтер казала "покажіть мені ще одну книжку, за якою можна знімати кіно!" та будь ласка, і хіба ця книжка одна? і зовсім не попсова, на відміну від тієї, розпіареної)
а знаєте, шо погано? шо я про цю книжку ніколи б і не почула, якби не слово "шаман" у назві і якби вона якимсь чудовим ґрантом не завалялася в нашій бібліотеці.
Результат: 1-5 (всього 5) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100